U, onze partners, en wij: samen kunnen we wat nodig is

Sla de handen inéén, en overwin elke uitdaging. Dat is wat wij doen met u en partners uit de VS, Israël en Nederland. Zo creëren wij samen met u krachtige, innovatieve oplossingen voor alle soorten ondernemingen, en ter beveiliging tegen alles wat u momenteel zou kunnen treffen.

eXtended Detection & Response

Cynet 360 is een zeer complete oplossing die 360° inzicht geeft en de noodzaak van combinaties van security applicaties wegneemt. De Sensor Fusion Engine overziet netwerk en end-points, en correleert, analyseert en bepaalt automatisch waar ingrijpen nodig is. Automatische geweldige forensics helpen elk team succesvoller te zijn.

En een SOC dan? In de prijs inbegrepen zijn de 24 x 7 x 365 CyOps SOC diensten.

Breach & Attack Simulation

Cymulate Breach & Attack Simulation (BAS) zorgt ervoor, dat u bekend bent met de kwetsbaarheden van uw IT landschap. Dat doet het van buiten naar binnen, net zoals aanvallers dat doen. Daardoor kunt u zorgen voor dichting van de gaten en andere kwetsbaarheden, zodat aanvallers geen kans meer hebben.

Network Detection & Response

Het netwerk is de meest complete en pure bron van data, die bovendien door niemand te veranderen is. Ook niet door de meest geavanceerde hacker. ExtraHop kan niet gezien worden door hackers, en ziet en decrypt alle netwerkverkeer en analyseert dat op kwaadaardigheid. Doordat ExtraHop werkt zonder agents, is dat geen beperking voor gebruik met IoT en industriële automatisering.

Digitalisering van processen

Connectforce is specialist in integratie, applicatie development, robotics, monitoring en kunstmatige intelligentie. Met een alles-in-één platform kunnen klanten hun digitalisering stapsgewijs en integraal aanpakken. Van kleine stapjes tot grote projecten waarbij hele IT landschappen geïntegreerd moeten worden.