Skip to main content

100% security is volgens ons niet geloofwaardig. Simpelweg, omdat zeer knappe, maar wel kwaadaardige, koppen constant proberen om de kroonjuwelen van anderen te stelen of een spaak in het wiel te steken, zodat er geld te ontfutselen valt. En, om heel goede cyber security te realiseren is veel kennis van de klant nodig, en van het vak cyber security. Als je begrijpt waar de klant behoefte aan heeft, en begrijpt wat de situatie is, kun je met zeer behapbare middelen tot een heel, heel goed veiligheidsniveau komen.

Het aardige van onze XDR is, dat we samenwerken met partijen als Allianz, om een disruptief goed cyber security platform te bieden. Het is niet voor niets dat Akzo Nobel ook met onze XDR werkt, en ziet dat dat extreem goed is in de beveiliging van het Akzo IT landschap.

Ook aardig is, dat dit platform zich uitstekend leent om ook bij kleinere bedrijven ingezet te worden, waardoor de kwaliteit van Allianz en Akzo ineens bereikbaar wordt voor MKB. Voeg daar nog aan toe dat wij zonder meerprijs onze SOC diensten meeleveren, en je hebt een ijzersterk aanbod.

Meer weten? Zie de Contact pagina om met ons in contact te komen.

Leave a Reply