Safe IT Factory services

De beste technische systemen zijn nergens zonder een goede implementatie en goed gebruik. Daarom kunt u bij Safe IT Factory niet alleen terecht voor eersteklas technologie, maar ook voor dito ondersteuning bij aanschaf, invoering en gebruik.

Als u behoefte heeft aan ondersteuning bij de analyse van de behoefte, dan kunt u terecht bij Safe IT Factory. Datzelfde geldt voor de volgende fasen van aanschaf, invoering en gebruik.

Safe IT Factory biedt zelfstandig diensten aan, en combineert ze tot een op maat gesneden geheel. Dat moet ook wel, want geen twee klanten zijn hetzelfde, en ook verschillen de leveranciers waar wij inkopen. Zo levert Cynet het complete Cynet 360 inclusief geweldige Security Operations Center (SOC) services, terwijl ExtraHop een geweldig platform levert, maar de diensten deels worden geleverd door de dealer (de rol van Safe IT Factory).

CyOps Security Operations Center

Cynet levert haar Cynet 360 platform zonder meerprijs inclusief  de diensten van het professionele Security Operations Center CyOps. Tezamen vormen CyOps en Cynet 360 een onverslaanbaar geheel. Tenminste, dat is de stelling van klanten en ethical hack groepen.

Voor klanten die behoefte hebben aan Nederlandstalige securitydiensten, levert Safe IT Factory ook Nederlandstalige support aan. Dee functioneert als eerste lijn support voor CyOps, dat is gevestigd in Israël. Samen met Cynet 360 werkt CyOps voor topondernemingen als Allianz (wereldwijd), Akzo Nobel en onze “eigen” Nederlandse LTO.

Implementatie diensten

Selectie, invoering en gebruik van alle systemen vraagt om kennis en ervaring. Aangezien er geen twee organisaties identiek zijn, wil Safe IT Factory in samenspraak met haar klanten bepalen aan welke oplossingen en diensten precies behoefte, zodat wij op maat kunnen leveren.

De meeste organisaties beschikken over behoorlijke kennis, maar juist met de toenemende geavanceerdheid van cyber dreigingen en het toenemende tekort aan goed geschoold personeel, neemt de behoefte toe aan ondersteuning.

Naast het leveren van complete SOC ondersteuning, zien wij bij grotere organisaties vaak de behoefte aan het trainen van het excellence center, bijvoorbeeld op het gebied van NDR.

Bij Safe IT Factory werken wij op maat. Zo bent u verzekerd van kwaliteit vanaf de eerste kennismaking.

Managed Security Services

Aangezien elke situatie anders is dan alle andere, zal de ondersteuning door Safe IT Factory aan haar klanten voor een safe IR landschap altijd op maat zijn.

Of Safe IT Factory in staat is om een bij u passende optimale oplossing te leveren, hangt van zeer veel factoren af. In een open en persoonlijk gesprek waar expertiseniveaus op elkaar afgestemd zijn, is het over het algemeen goed mogelijk om snel te bepalen of en hoe we verder gaan met elkaar.

Graag maken wij zo’n afspraak.